1-موشن گرافیک های داستان گو
این مد موشن گرافیک ها نه به سادگی المان های گرافیکی است و نه انیمیشن است .ترکیب المان ها و انیمیشن که از قوانین واقع گرایانه انیمیشن پیروی نمیکند و خلاقیت به هر شکل هدف این کلیپ ها است .منظور از ساخت این نوع موشن گرافیک رساند داستانی به مخاطب است.

2-موشن گرافیک بازریابی
این نوع موشن گرافیک همان موشن گرافیک داستان گو است اما با این تفاوت ک هدف از ساخت ان تبلیغ برند ی در قالب یک داستان است . سازنده موشن گرافیک تبلیغات فروشنده ایی را که اگر به صورت متن باشد مشتری تمایل به ان ندارد را به صورت کلیپ گرافیکی جذاب میسازد و فروشنده این امکان را دارد به هر تعدادی مشتری ان را انتشار دهد.

3-موشن گرافیک توضیح دهنده آماری
این نوع موشن گرافیک همان اینفو گرافیک است که احتمالا شنیده ایید . در این نوع موشن گرافیک هدف ساخت رساندن مطالب دقیق و رسمی است . این مدل بیشتر با المان های ساده کار میکند تا توضیحات اماری و اطلاعاتی را مفهومی تر و جذاب تر کند.

4-موشن گرافیک آموزشی
همانطور که از اسم اش میرسد در جهت کمک به آموزش میتوان از این مدل استفاده کرد و این مدل چندین سال است راه حل مفهومی تر کردن و اسان تر کردن آموزش است . مزیت خوب موشن گرافیک آموزشی این است که علاوه برای مخاطب آموزش را جذاب و آسان تر میکند میتوان یک بار آموزش داد و به دفعات مطالب تدریس را برای مخاطبین نمایش داد . دراین نوع آموزش هم میتوان از تکه های انیمیشنی و هم میتوان از المان های ساده استفاده کرد.

5-لوگو موشن ها
در بحث برند سازی نماد یا لوگو یک محصول یا خدامات بسیار مهم است . با استفاده از متحرک سازی نماد میتوانیم مفهوم و علت لوگو را به مخاطبین برسانیم و نماد آن برند بیشتر در ذهن مخاطبین باشد.

6-ایکون های متحرک (موش های کوتاه )
این نوع موشن کاربرد های زیادی دارد مثلا در طراحی سایت یا نرم افزار برای جذاب تر کردن میتوان از این نوع موشن استفاده کنیم . کاربرد دیگر موشن های کوتاه را میتوان در بازی ها دید .
